Groen schoolplein IKC Nijnsel

Zowel de school als het schoolplein van IKC Nijnsel waren toe aan vernieuwing. Er is voor gekozen om de school en het schoolplein af te breken en helemaal opnieuw te beginnen. Voor ons de uitdagende taak om een speelplek te ontwerpen, die voldoet aan al hun wensen. Ze wilden een mooi groen schoolplein met plekken in de schaduw en een combinatie van natuur en spelen, waar ontmoeten en spelen samenkomen en je volop je fantasie kunt uitleven. Ons ontwerp werd met enthousiasme in ontvangst genomen en is inmiddels ook gerealiseerd. Voor de schaduw is gebruikt gemaakt van bestaande bomen en nieuwe bomen. Op de speelplaats is van alles te vinden, o.a.: een grote speelheuvel, een toestel om te klimmen, glijden en klauteren, parcours elementen en een heuse familieschommel.

Het resultaat mag er wezen en het plein wordt al volop gebruikt!

Opdrachtgever: Proludic/Gemeente Meierijstad

Plaats: Nijnsel

Gerealiseerd op: Mei 2022

Werkzaamheden: