Inventarisatie, participatie & PVE


Offerteuitvraag


Inventarisatie, participatie & PVE


Offerteuitvraag

Werkwijze >

Om ideeën te veranderen in uitvoerbare plannen is een ontwerptraject essentieel. Van schets naar compleet uitgewerkt en uitvoerbaar plan waarmee offertes opgevraagd kunnen worden.

Schetsontwerp (SO)

Vanuit het PVE komen we bij het schetsontwerp, waarnij de eerste ideeën worden omgezet in een (hand)schetsontwerp. Het ontwerp bespreken we tijdens een actieve werksessie met opdrachtgever en waar mogelijk met kinderen. Deze stap is zeker geen eindpunt, maar slecht het begin. Vervolgens volgt de verdere uitwerking.


Digitale uitwerking (VO&DO)

De aanpassingen worden doorgevoerd in een digitale uitwerking (VO&DO). Dit is een uitgebreid pakket aan tekeningen + begrotingen waarmee het ontwerp concreet wordt gemaakt. Dat is een van de onderscheidende aspecten van SNK en die wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren!

3D uitwerking

Indien gewenst is een uitwerking in 3D mogelijk, die een nóg beter inzicht en gevoel geeft. Hierdoor worden de geschetste lijnen steeds duidelijker en komt een ontwerp helemaal tot leven, 3D uitwerkingen zijn uitermate geschikt voor presentaties aan stakeholders of donateurs.


Technische uitwerking

Sommige projecten vragen om net wat meer uitwerking. Voor die projecten kunnen we op aanvraag voorzien in een pakket van technische tekeningen. Denk aan een beplantingsplan, opruimtekening, riool tekening, etc. Daarnaast kan ook een gerichte offerte uitvraag geschreven worden.

Over sport- en speelparken

Onze artikelen

Waarom risicovol spelen zo belangrijk is

artikel

Waarom risicovol spelen zo belangrijk is

Als kind speelde ik hele dagen buiten. Voetballen, in bomen klimmen, ravotten. Toen ik wat ouder werd mocht ik ook wat verder van huis. De buurt verkennen, rondstruinen en misschien heb ik ooit wel eens…

Lees meer

Grijze schoolpleinen inruilen voor groen- blauwe speelparadijzen

whitepaper

Whitepaper | Beheer groen speelplein

Grijze schoolpleinen worden snel ingeruild voor groen- blauwe speelparadijzen. Dit brengt plezier en frisse lucht, maar ook verantwoordelijkheden. Maar…  hoe beheer je al dat groen en natuurlijke speelelementen? Dit whitepaper leidt je door alle aspecten van…

Lees meer

Samen participeren

whitepaper

Whitepaper | kinderparticipatie

Een schoolplein ontwerpen is natuurlijk het leukste om samen met de kinderen te doen. Zij zijn immers de echte experts die de speelplaats gaan gebruiken. Vraag je kinderen wat ze willen hebben, dan horen we…

Lees meer

Speelbeleving & thematisering

Laat je inspireren!

Boxtel

KDV Kindertuin

Oeffelt

Telraam – Optimus primair onderwijs

Vlierden

KDV Bert en Ernie

Aarle-Rixtel

Breinplein – Eenbes primair onderwijs

Eindhoven

Cornelis Jetses – Salto primair onderwijs

Kerkrade

Basisschool De Spoorzoeker

Kunnen wij je helpen?