SNK Outdoor speel- & sportplaatsen

Het team

Over ons

Een uitdagende speeltuin, een groen schoolplein of een buitenterrein dat aanzet tot sporten en bewegen. Bij SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen zetten we de gebruiker centraal en toveren we grijze verouderde buitenruimtes om tot frisse plekken waar spelen, bewegen en leren in een prettige omgeving centraal staan. We beginnen altijd met het luisteren naar uw wensen en ideeën.

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen is een familiebedrijf. We houden van een persoonlijke benadering én van aanpakken. Alle kennis en ervaring voor het ontwerpen van speel- en sportterreinen was voorhanden in ons eigen gezin. De kennis van het hoveniersvak en landschapsarchitectuur, ervaring met bestrating en aanleg van terreinen, kennis van de civiele techniek en ontwerpen. Dat alles combineren wij met onze creatieve ideeën en passie voor spelen en bewegen.

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen is aangesloten bij de Branchevereniging Spelen en Bewegen. We blijven voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en veiligheid.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stan Krijnen

Hij is onze spin in het web. Stan weet als geen ander precies waar een goede speelruimte aan moet voldoen. Met zijn passie en energie begeleidt en adviseert hij klanten van droom naar werkelijkheid.

Nicole Krijnen

Zij is onze alleskunner. Nicole regelt de zaken: door haar inzet en inzicht loopt het bij SNK achter de schermen op rolletjes. Geen vraag is te veel en Nicole draait haar hand nergens voor om.

Kees Krijnen

Hij is de ‘oude rot in het vak’. Kees heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen er realiseren van buitenruimtes. Dat in combinatie met zijn oneindige creativiteit zorgt ervoor dat geen uitdaging te groot is.

Wendy van Bussel

Zij is de technische vrouw van SNK. Wendy heeft ontzettend veel kwaliteit(en) en weet als geen ander hoe ideeën en schetsen moeten worden omgezet in uitvoerbare plannen.

Marianne Greenall

Zij is voor SNK de vaste partner als het gaat om het begeleiden van projecten van A tot Z. Marianne weet als geen ander de weg naar mogelijke fondsen, zodat plannen gefinancierd kunnen worden. Onmisbaar in het totale proces!

Waar komen wij vandaan?

Geschiedenis van SNK!

Kees Krijnen is al vele jaren actief als aannemer binnen de GWW-sector wanneer hij de behoeftes naar goed uitvoerbare plannen ziet groeien. Hij merkte in zijn werkveld dat plannen, die door hem uitgevoerd dienden te worden, op technisch vlak niet goed uitgedacht waren of ontbrak het aan creativiteit. 

 

Door zijn ‘groene achtergrond’ en vele jaren in de aannemerij wist en weet Kees als geen ander waar een goed plan aan moet voldoen en met dat in zijn achterhoofd wilde hij hierop inspelen.  

 

Zijn zoon Stan was in die tijd nog bezig met zijn hbo-opleiding civiele techniek. Hij was het er echter meteen mee eens dat hier kansen lagen en samen besluiten zij de handen ineen te slaan en een ontwerp- en adviesbureau voor buitenruimtes te beginnen. Er wordt gekozen voor de naam SNK Buitenprojecten B.V., waarbinnen moeder Nicole ook haar steentje bijdraagt als office manager. Een jong bedrijf met samen meer dan 40 jaar kennis aan boord binnen de GWW-sector. 

Tijdens de eerste jaren van SNK  worden vele buitenruimtes ontworpen en ontwikkeld tot daadwerkelijk gerealiseerde plannen. De diversiteit aan projecten is erg groot en het aantal klanten groeit snel.  

Het bleek dat er een projectsoort was die het vaakst terug kwam: de projecten waar spelen en sporten centraal staan . En dat was precies waar Kees en Stan steeds meer passie voor kregen. Al snel zagen beide heren dat dit een branche is waar veel gespecialiseerde kennis bij komt kijken en waar ze zich graag meer op zouden richten.

Om zichzelf en daarmee SNK verder te kunnen ontwikkelen binnen de speel- en sportbranche besluiten ze in 2019 om zich volledig te gaan richten op het ontwerpen en inrichten van speel- en sportplaatsen. De naam wordt begin 2020 veranderd in SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen B.V..  

In de zomer van 2020 rondt Stan met veel plezier en een positief resultaat zijn hbo-opleiding civiele techniek af, waarna hij volledig aan de slag kan gaan binnen het familiebedrijf. Niet veel later besluit Kees om zich ook fulltime te richten op SNK en afscheid te nemen van BGA.

Met de focus van Stan en Kees voor 100% op SNK, staat niets meer de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de weg! 

SNK blijft vervolgens groeien en al snel wordt het toenmalige kantoor (dat gevestigd is in het huis van Kees in Aarle-Rixtel) te klein. Een ander en groter kantoor is de logische stap: SNK verhuist daarom begin 2022 naar de Koppel in Beek en Donk.

Inmiddels is het team van SNK uitgebreid met een extra tekenaar en wordt het kantoor in de Koppel eind 2022 uitgebreid. Niet alleen SNK maar ook een vaste samenwerkingspartner, Schoolpleinadvies, gaat het kantoor gebruiken om zo tot nog betere plannen te komen.

Op dit moment bestaat team SNK uit 4 personen en blijven we samen met onze partners werken aan de mooiste speel- en sportplaatsen voor jong en oud. Bevlogen en koersvast zijn we op weg naar een mooie toekomst waarin we samen met een gedreven team kunnen werken aan zoveel mogelijk onbevangen spel!

Kunnen wij je helpen?