Over ons

Een uitdagende speeltuin, een groen schoolplein of een buitenterrein dat aanzet tot sporten en bewegen. Bij SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen zetten we de gebruiker centraal en toveren we grijze verouderde buitenruimtes om tot frisse plekken waar spelen, bewegen en leren in een prettige omgeving centraal staan. We beginnen altijd met het luisteren naar uw wensen en ideeën.

 

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen is een familiebedrijf. We houden van een persoonlijke benadering én van aanpakken. Alle kennis en ervaring voor het ontwerpen van speel- en sportterreinen was voorhanden in ons eigen gezin. De kennis van het hoveniersvak en landschapsarchitectuur, ervaring met bestrating en aanleg van terreinen, kennis van de civiele techniek en het ontwerpen en administratieve en secretariële ervaring. Dat alles combineren wij met onze creatieve ideeën en passie voor spelen en bewegen.

 

SNK Outdoor Speel- & Sportplaatsen is aangesloten bij de Branchevereniging Spelen en Bewegen. We blijven voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en veiligheid.

 

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stan Krijnen
Nicole Krijnen
Kees Krijnen