Werkwijze

Van idee tot realisatie van uw buitenruimte en de nazorg. SNK Outdoor kan u gedurende het gehele traject begeleiden en ondersteunen bij het ontwerpen en aanleggen van uw speeltuin, schoolplein of buitensport terrein.

Ideefase

In de ideefase van uw speeltuin, schoolplein of buiten sportterrein gaan wij samen met u om tafel zitten om al uw wensen en eisen in beeld te brengen. Samen komen we tot een idee, is het uitgangspunt.

SNK buitenprojecten Ideefase

Schetsfase

Met de ideeën uit de ideefase gaan wij voor u aan de slag. We werken deze uit tot een schetsontwerp van uw buitenruimte. Als optie kunnen wij dit schetsontwerp verder uitwerken tot een 3D-model. Met een 3D-model kunt u zich een goede voorstelling maken van de daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp en kunnen we een sfeerimpressie creëren.

SNK buitenprojecten Schetsfase

Uitwerking

Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp werken wij dit uit tot gedetailleerde werktekeningen waarmee een aannemer aan de slag kan.

SNK buitenprojecten Uitwerking

Fondsenwerving en draagvlak creëren

Gedurende het hele proces, vaak al vanaf de ideefase kunnen wij u ondersteunen bij fondsenwerving, subsidieaanvragen en bij het creëren van draagvlak voor uw project.

SNK buitenprojecten Fondsenwerving en draagvlak creëren

Realiseren

Wilt u gebruik maken van onze ondersteuning in de realisatiefase van uw speeltuin, (groene) schoolplein of buiten sportterrein? Voor de aanleg van uw buitenruimte zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Wij kiezen de beste vakmensen, zodat we u volledig kunnen ontzorgen en tot het beste resultaat komen.

SNK buitenprojecten Realiseren

Nazorg

Om plezier te blijven houden van uw buitenruimte bieden wij een onderhoudsservice aan. Dit is mogelijk in de vorm van een onderhoudscontract op maat. Zo blijft u optimaal genieten en is de veiligheid ook op de lange termijn gegarandeerd.

SNK buitenprojecten Nazorg

Wilt u meer weten over onze werkwijze of een offerte aanvragen voor het ontwerpen of aanleggen van een (groen) schoolplein, buitensport terrein of speeltuin? Neem dan contact met ons op.