Werkwijze >

Nazorg

SNK levert. Niet alleen ontwerpen en begeleiding, maar ook de juiste nazorg. Na de oplevering kan het speelplezier beginnen. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat er later nog vragen of problemen ontstaan. Je kunt nog iets zo goed samen hebben verzonnen, praktijk en tijd zijn de enige juiste graadmeters!

Indien er na een (langere) tijd iets niet helemaal duidelijk is of wanneer er problemen zijn, dan staat SNK vanzelfsprekend klaar met raad en daad. En niet alleen om fysieke zaken te herstellen, maar ook als er achteraf nog vragen of onduidelijkheden zijn.

Over sport- en speelparken

Onze artikelen

Zo creëer je een inclusieve speeltuin

Spelen is niet alleen leuk, maar ook super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen en maken ze contact met leeftijdsgenootjes. Maar 90% van alle speelplekken in Nederland zijn niet even toegankelijk voor alle kinderen. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan inclusief spelen, zodat iedereen samen kan genieten van spelen. Maar wat is inclusief spelen precies? En hoe creëer je nou een inclusieve speeltuin? Lees snel verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

Lees meer

Speelbeleving & thematisering

Laat je inspireren!

Purmerend

Speeltuin Het Speelkasteel

Nederweert-Eind

Groen-blauw schoolplein BS De Tweesprong

Aarle-Rixtel

Speelplek Terlingenplein

Laarbeek

Speelpark Nieuwenhof Lieshout

Nijnsel

Groen schoolplein IKC Nijnsel

Eindhoven

Schoolplein SALTO-school De Bergen Eindhoven

Kunnen wij je helpen?