Werkwijze >

Offerteuitvraag

Na de ontwerpfase kan er gewerkt worden met een vastgestelde begroting, volgt de offerte uitvraag: dat is de fase waarin gezocht wordt naar een geschikte aannemer of hovenier. SNK begeleidt dit offertetraject, waarbij we weten waar we op moeten letten.

Ook al hebben we bij SNK veel ervaring, een offerte uitvragen is complex: welke partijen zijn namelijk geschikt en hoe zorgen we ervoor dat we niet tegen onverwachte kosten aanlopen tijdens de realisatie? SNK schrijft de offerteuitvraag en schrijft geschikte partijen aan voor het maken van een offerte. Hierbij zoeken we indien mogelijk naar de samenwerking met geschikte lokale partijen.
Daarnaast organiseren we altijd een schouw op locatie voor de inschrijvende partijen. Je kunt namelijk heel veel zien op een tekening, maar zeker niet alles. Tijdens deze schouw op locatie kunnen vragen worden gesteld, zodat er een nog duidelijker beeld ontstaat en de partijen alle benodigde informatie ter beschikking hebben.

Over sport- en speelparken

Onze artikelen

Zo creëer je een inclusieve speeltuin

Spelen is niet alleen leuk, maar ook super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen en maken ze contact met leeftijdsgenootjes. Maar 90% van alle speelplekken in Nederland zijn niet even toegankelijk voor alle kinderen. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan inclusief spelen, zodat iedereen samen kan genieten van spelen. Maar wat is inclusief spelen precies? En hoe creëer je nou een inclusieve speeltuin? Lees snel verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

Lees meer

Speelbeleving & thematisering

Laat je inspireren!

Purmerend

Speeltuin Het Speelkasteel

Nederweert-Eind

Groen-blauw schoolplein BS De Tweesprong

Aarle-Rixtel

Speelplek Terlingenplein

Laarbeek

Speelpark Nieuwenhof Lieshout

Nijnsel

Groen schoolplein IKC Nijnsel

Eindhoven

Schoolplein SALTO-school De Bergen Eindhoven

Kunnen wij je helpen?