Werkwijze >

Realisatiebegeleiding

Aan de hand van het ontwerp stellen wij een offerte uitvraag op en wordt een geschikte aannemer gezocht. Afspraken worden vertaald naar een werkomschrijving met daarop alle uit te voeren werkzaamheden. Ook de uitvoering vindt plaats onder de begeleiding van SNK.

Tijdens een bouwproces liggen vele risico’s op de loer: denk hierbij aan het overschrijden van een bouwbudget, uitloop van een planning of geleverde kwaliteit die ondermaats is. Om dit te voorkomen nemen wij ook de rol van onafhankelijke projectleider op ons.
Wij zorgen voor korte lijnen en houden iedereen op de hoogte van de voorderingen. Daarbij vormen wij een vast aanspreekpunt voor opdrachtgever en -nemer én zorgen wij ervoor dat de communicatie duidelijke en effectief verloopt.
Het is belangrijk dat werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd in een planning en dat de omgeving altijd op de hoogte is. Het budget wordt bewaakt en waar nodig bijgestuurd. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, volgt een oplevering en een eventuele keuring op locatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat plannen werkelijkheid worden.

Over sport- en speelparken

Onze artikelen

Zo creëer je een inclusieve speeltuin

Spelen is niet alleen leuk, maar ook super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen en maken ze contact met leeftijdsgenootjes. Maar 90% van alle speelplekken in Nederland zijn niet even toegankelijk voor alle kinderen. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan inclusief spelen, zodat iedereen samen kan genieten van spelen. Maar wat is inclusief spelen precies? En hoe creëer je nou een inclusieve speeltuin? Lees snel verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

Lees meer

Speelbeleving & thematisering

Laat je inspireren!

Purmerend

Speeltuin Het Speelkasteel

Nederweert-Eind

Groen-blauw schoolplein BS De Tweesprong

Aarle-Rixtel

Speelplek Terlingenplein

Laarbeek

Speelpark Nieuwenhof Lieshout

Nijnsel

Groen schoolplein IKC Nijnsel

Eindhoven

Schoolplein SALTO-school De Bergen Eindhoven

Kunnen wij je helpen?