Diensten >

Advies

SNK staat voor uitdagende speel- en sportplaatsen voor jong en oud. Het ontwikkelen van de perfecte speelruimte gaat hand in hand met het onderzoeken van en luisteren naar wensen, eisen en behoeftes van zowel eindgebruiker als omgeving.

Er zijn vele redenen waarom een speelruimte niet meer voldoet. Vaak is de huidige situatie gedateerd of vervallen. Een ander veelvoorkomende reden is dat deze niet meer aansluit bij de behoeftes en het tijdsbeeld van de omgeving.

Het is belangrijk om te onderzoeken waarom de huidige situatie niet meer voldoet, waar de behoeftes liggen en hoe hierop invulling gegeven kan worden. SNK weet hoe deze weg bewandeld moet worden.

Onze belangrijkste pijlers zijn participeren en onderzoeken. Wij gebruiken de kennis en ervaring van eindgebruiker en omgeving om op die manier hun wensen, eisen en behoeftes op een gedegen wijze in kaart te brengen.

Daarnaast kijken wij altijd naar maatschappelijke thema’s en mogelijke problemen die meegenomen kunnen worden in de planvorming. Denk hierbij aan potentiële wateroverlast, of mogelijk vandalisme.

Al deze bevindingen worden omgezet in concrete en begrijpelijke adviezen, uitvoeringsplannen en programma’s van eisen. Zo bewegen wij samen met alle betrokken partijen naar een beter plan.

Over sport- en speelplaatsen

Onze artikelen

Zo creëer je een inclusieve speeltuin

Spelen is niet alleen leuk, maar ook super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen en maken ze contact met leeftijdsgenootjes. Maar 90% van alle speelplekken in Nederland zijn niet even toegankelijk voor alle kinderen. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan inclusief spelen, zodat iedereen samen kan genieten van spelen. Maar wat is inclusief spelen precies? En hoe creëer je nou een inclusieve speeltuin? Lees snel verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

Lees meer

Speelbeleving & thematisering

Laat je inspireren!

Purmerend

Speeltuin Het Speelkasteel

Nederweert-Eind

Groen-blauw schoolplein BS De Tweesprong

Aarle-Rixtel

Speelplek Terlingenplein

Laarbeek

Speelpark Nieuwenhof Lieshout

Nijnsel

Groen schoolplein IKC Nijnsel

Eindhoven

Schoolplein SALTO-school De Bergen Eindhoven

Aarle-Rixtel

Beweegtuin Zonnetij

Tilburg

Schoolplein Don Sarto

Helmond

Speelplein Kindcentrum De Rakt Helmond

Helmond

Speelveld SMO de Koning

3D Animatie

Beek en Donk

KDV Donkey

Blerick

SBO de Schans en BS de Regenboog

Helmond

Speelheuvel De Vlier

Veghel

Herinrichting schoolplein Zwijsen college

Deurne

Stormbaan Bijzonder jeugdwerk Deurne

Helmond

Klimaatles voor Kindcentrum De Rakt

Kerkrade

Speelterrein Kinderdagverblijf Kiekeboe

Kerkrade

Speelterrein Kinderdagverblijf Dopi

Deurne

Speelterrein Kinderdagverblijf Dopi

Kunnen wij je helpen?