Referenties

Klanten uitgelicht! Wij kunnen positieve reacties zeer waarderen en zijn blij om een tevreden klant aan het woord te laten!

Ramona Krijthe - Kinderopvang Parkstad

“Mijn naam is Ramona Krijthe, locatiemanager binnen Kinderopvang Parkstad. Kinderopvang Parkstad heeft 18 locaties binnen de Parkstad gemeenten. In 2018 besloten we om de buitenterreinen aan te pakken de komende jaren. Ik als locatiemanager trek dit project.

De bedoeling is om zoveel mogelijk natuurlijke inrichtingen te realiseren in plaats van betonnen pleinen. Kinderen spelen al weinig buiten tegenwoordig, dan is het maar al te belangrijk dat ze binnen KOP de mogelijkheid krijgen om zich goed te ontwikkelen.

Via Marianne Greenall van Schoolpleinadvies zijn wij in contact gekomen met SNK.

De reeds uitgevoerde projecten zijn zeer zeker naar alle tevredenheid. Het is een fijne samenwerking met SNK; korte lijnen, continue contact en dit verloopt heel prettig.

En de eindresultaten zijn helemaal geweldig! We durven onze kinderen hier met een gerust hart te laten ontdekken! Wij hopen dan ook nog vele projecten samen te mogen oppakken en raden SNK van harte aan bij iedereen.”

SNK buitenprojecten Ramona Krijthe - Kinderopvang Parkstad

Jan Dekkers - Beweegtuin Zonnetij

“Ik ben Jan Dekkers (73 jaar), getrouwd met Jeanne, ik heb 3 kinderen en ben opa van 7 kleinkinderen. Mijn arbeidzame leven heb ik doorgebracht in de gezondheidszorg, en nu ben ik actief als vrijwilliger bij diverse organisaties en ben ik onder andere betrokken bij de oprichting van de Beweegtuin Zonnetij, die tot stand is gekomen in samenwerking met het Dorpsplatform, Laarbeek Actief en Fysio&Zo..

Via Lorainne Mcnab van Fysio&Zo, ben ik met SNK in contact gekomen. Voor de beweegtuin bij het appartementencomplex Zonnetij te Aarle-Rixtel, had ik advies nodig voor de ondergronden en moesten deze ook gerealiseerd worden. SNK heeft dit project begeleid en heeft ook advies gegeven hoe de beweegtoestellen het beste ingepast konden worden in het landschap

Mijn ervaring met SNK rond de beweegtuin heb ik als positief ervaren. Veel werk is me uit handen genomen en de samenwerking is prima gegaan.

Ik heb geen enkele twijfel gehad over mijn samenwerking met SNK omdat me ook verteld is dat ze nog een jong bedrijf zijn, wat goede kwaliteit wil bieden. Toen ik aangaf dat ik wat meer op de hoogte gebracht wilde worden van de vorderingen achter de schermen, werd ik goed bijgepraat. Het is namelijk prettig om tussentijds een terugkoppeling te krijgen over wat de stand van zaken is, wie wat en wanneer doet, dan is het proces beter te volgen en ook eventuele problemen/zorgen die er soms zijn. De gemoedelijke omgang met elkaar, niet dat hele formele, spreekt mij aan.

Over het eindresultaat ben ik heel tevreden en ook over de manier waarop er gewerkt is. Ik zou zeker SNK aanbevelen bij een project zoals het oprichten van speelplekken, beweegtuinen etc.

Wat beloofd is, werd gedaan. Bedankt voor jullie werk!”

SNK buitenprojecten Jan Dekkers - Beweegtuin Zonnetij

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen voor het ontwerpen of aanleggen van een (groen) schoolplein, buitensport terrein of speeltuin? Neem dan contact met ons op.