Van den Heuvel groenten en fruit

Oud worden op het platteland in een omgeving die doet denken aan Melrose Place met goede zorg voor elkaar. Het is de toekomstvisie van Frans van den Heuvel. Wanneer de kinderen het huis uit zijn of wanneer men een leeftijd heeft bereikt dat je huis te groot wordt, is het fijn als er een plek is waar je dan kan wonen en genieten van de omgeving.

SNK heeft Frans van den heuvel hierbij geholpen door het ontwerpen van een nieuw terrein. Hierbij hebben wij een visie opgesteld met bijbehorende inspiratieafbeeldingen van een deel van zijn bedrijf. Deze dienen als fundament bij het uitdragen van zijn plan aan de wereld. Naast deze visie is SNK ook betrokken bij de realisatie van de eerste uitbreiding.

Opdrachtgever: Van den Heuvel groenten en fruit

Plaats: Aarle-Rixtel

Gerealiseerd op: Juni 2018

Werkzaamheden: