Speelterrein Kinderdagverblijf Dopi

De medewerkers van Kinderdagverblijf Dopi in Kerkrade, onderdeel van Kinderopvang Parkstad, wilden graag een andere indeling van het speelterrein. Hun wens was om daarbij zoveel mogelijk van de bestaande elementen te hergebruiken. Ook wilden ze heel graag een waterspel integreren in het terrein. We hebben al hun wensen en ideeën beluisterd en zijn daarmee aan de slag gegaan.

 

Na onze eerste adviezen mochten we aan de slag met het maken van zowel een schets- als een 3D-ontwerp en uiteindelijk ook het begeleiden van het realisatieproces. Dit alles heeft geresulteerd in een mooi nieuw speelterrein waar de kinderen inmiddels al met veel plezier gebruik van hebben gemaakt.

Opdrachtgever: Kinderopvang Parkstad

Plaats: Kerkrade

Gerealiseerd op: Juni 2020

Werkzaamheden: