Schoolplein SALTO-school De Bergen Eindhoven

Onder de rook van het stadion van PSV Eindhoven huist SALTO-school De Bergen. De wens van de school was om het schoolplein volledig te renoveren. Het was verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd.

In opdracht van Dolmans Landscaping Group, kreeg SNK de vraag om een nieuwe speelplek voor de kinderen te creƫren, waarbij vergroening een belangrijk punt was. Er werden gesprekken gevoerd met de kinderen, zij gaven hun input. Maar ook omwonenden van de school zijn betrokken in de plannen voor het nieuwe speelplein.

Zo is het een plek geworden waar heel Philipsdorp trots op kan zijn!

Er zijn onder meer een grote nieuwe speeltoren, een zandbak en totempalen waarop je kunt zitten en een mooi, groen bomenpark gekomen.

Opdrachtgever: Dolmans Landscaping Group B.V.

Plaats: Eindhoven

Gerealiseerd op: Februari 2022

Werkzaamheden: